Referenties

Referenties was last updated juli 10th, 2019 by APW Belgium

ALUMINCO Belgium BVBA

Eind november 2018 werden wij gecontacteerd door Dennis van APW Belgium. Wij maakten snel duidelijk geen interesse te hebben enige zakelijke voorstellen te aanvaarden aangaande de telecom zendmast. De reden waarom is dat er reeds 2 andere partijen contact hebben gezocht om een voorstel uit te werken. Dennis heeft ons dan de verschillen uitgelegd tussen APW en de andere 2 bedrijven. Het grootste verschil was dat APW ging trachten een op maat gemaakt voorstel uit te werken dat aan onze wensen voldeed. Wij hebben dan een persoonlijk bezoek gehad van Dennis en zijn collega om de huidige staat van de zendmast te bevestigen en ons te voorzien van hun bevindingen. APW heeft ons nadien een eerste voorstel gedaan dat voor ons niet opportuun genoeg bleek te zijn. Wij hebben als antwoord hierop een tegenvoorstel uitgewerkt voor APW. In samenspraak met Dennis hebben wij dan een financiële oplossing gevonden waar er aan onze vraagprijs werd voldaan. Wij werden bij het volledige proces op de hoogte gehouden van de vooruitgang en betrokken bij elke stap die werd genomen. In mei 2019 hadden wij een afspraak bij de notaris waar de akte werd ondertekend en de samenwerking met APW Belgium werd bekrachtigd.

Rudy Ramout en Katrien De Swaef
Puurs

Immovia NV

De overname van onze masten installatie is heel goed verlopen. Nicolas is een fijne kerel die je alles goed uitlegt. de deal die ze voorstelden aan mij was correct. Ik heb gekozen voor max 35 jaar erfpacht, zodat mij erfgenamen dan weer de vrije hand hebben.

Jef Viaene
Mechelen

TC Den Bruul

In 2018 contacteerden wij, TC Den Bruul in Geel, Nicolas Van Beersel Acquisition Director van APW. Dit voor het vestigen van een erfpacht op ons perceel waar er een zendmast staat. Na onderhandelingen die door Nicolas geleid werden, besloten wij om aan APW een erfpacht toe te kennen. De samenwerking met Nicolas en APW zijn steeds zeer correct verlopen en gedurende de onderhandelingen kregen wij voldoende en correcte informatie om, gedegen geïnformeerd, tot de betrokken vestiging van de erfpacht over te gaan door APW. Deze onderhandelingen verliepen in een open sfeer waardoor we verschillende voorstellen van APW kregen om aan onze noden te voldoen.

Bert Adriaens, Bestuurslid TC Den Bruul
Geel

Francine Haems View

Ik (Francine HAEMS) had een contract met een provider van de periode 2011 tot 2017. De provider begon eerst met het dreigen van huurverminderingen. Deze zijn ook effectief afgehouden en uiteindelijk is de provider overgegaan tot het beëindigen van onze site. Uiteindelijk wilden ze me eerst de sleutels niet meteen overhandigen. Dit hebben ze na het schrijven van een brief toch gedaan. Met deze verklaring wil ik (ver)zeggen spijt te hebben niet weet te hebben gehad van APW Belgium, om zo het verlies te kunnen inperken en een vooruitbetaling te kunnen accepteren. Ik raad elke eigenaar van een site aan, zeker de mogelijkheden van APW te bekijken.

Antwerpen

A. van Dommelen Transport BV

Van KPN staat een mast op ons terrein die later is overgenomen door NOVEC. Wij hebben begin vorig jaar Telecom Vastgoed verzocht om een voorstel te doen voor het overnemen van de huurpenningen. Ondanks dat wij tevreden waren over de bestaande situatie heeft het voorstel ons doen inzien dat er meer mogelijk is met de mast. Het contact met Marton is steeds prettig geweest en de door ons gestelde deadline gehaald. Wij raden eenieder aan om in ieder geval hen de alternatieve mogelijkheden inzichtelijk te laten maken.

Ad van Dommelen, Directeur
Esbeek

AV Smith | Manders Coatings and Inks Ireland Limited View

Ik wil APWireless, en in het bijzonder Kevin, bedanken voor de professionele aanpak en service. Het hele proces ging snel en alles is netjes afgerond binnen de gestelde termijn. Kevin was altijd bereikbaar en bereid om vragen van mijn kant te beantwoorden. Ik heb het geld in mijn onderneming gestoken en zo geprofiteerd van de transactie.

Ashtown, Dublin 15

José Juan Aniorte

Onze samenwerking met APWireless is belangrijk geweest voor ons gezin. De provider heeft ons recentelijk geïnformeerd dat zij de huur wederom willen verlagen. Wij zijn om die reden zeer blij dat deze risico’s niet meer voor onze rekening komen.

Alicante

Pool- & Freizeitwelt Koch Ansicht

Wij kunnen hierbij bevestigen dat de werkwijze zeer professioneel, deskundig en binnen de gestelde termijnen is geweest. Zelfs het betalingsproces is snel en ongecompliceerd verlopen, waarvoor wij dankbaar zijn. Wij verheugen ons op de verdere samenwerking en wensen het team veel succes in de toekomst.

Günter Koch - Magdeburg