Een globale toonaangevende investeringsmaatschappij voor telecommunicatie en digitale infrastructuur

APWireless is een industrieleider die door middel van vertrouwen en het nakomen van beloftes sterke relaties opbouwt met haar partners

Lees Meer
 

APW biedt oplossingen op maat, om aan de individuele behoeften van elke verhuurder te voldoen

Wij hebben een gedifferentieerde aanpak ontwikkeld om te investeren in digitale infrastructuur

Lees Meer
 
Torre de Telefonía Celular 1

Meer dan $2,0 miljard geïnvesteerd

Een uitzonderlijk resultaat van opeenvolgende jaarlijkse groei, die de verwachtingen van haar klanten en partners overtreft

Lees Meer
 
Torre de Telefonía Celular 2

In 20 landen actief en groeiend

Het creëren van een ondersteunende en gevarieerde werkplek die het globale karakter van ons bedrijf weerspiegelt

Lees Meer
 
Torre de Telefonía Celular 3

APW Belgium is een financiële organisatie die wereldwijd investeert in zendmasten.

Lees Meer

Wij betalen eigenaren met een zendmast op hun patrimonium een aanzienlijk bedrag voor het recht van ontvangst van de huuropbrengsten.

Lees Meer

Wij kunnen uw huurovereenkomst voor de zendmast omzetten in meer zekerheid, meer geld en meer controle.

Lees Meer

Onze locaties

null
0
Continenten
0
Landen
0
+
Referenties
0
+
Huurovereenkomsten

25+ JAAR ERVARING

APWireless Belgium is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van investeringen in zendmasten. Wij richten ons op de verwerving en het beheer van de huurovereenkomsten van grond, mast, dak- en binnen-antennes.

SPECIALISTEN IN ONZE SECTOR

Ons bedrijf biedt eigenaars met een actieve zendmast op hun eigendom een kapitaal aan om zo het recht te verkrijgen op de toekomstige huuropbrengsten die gekoppeld zijn aan de zendmast.

OP MAAT GERICHTE OPLOSSINGEN

APWireless Belgium streeft ernaar om zoveel mogelijk providers op de antenne-locatie aan te trekken zodat elke locatie zo optimaal mogelijk wordt beheerd.

20 LANDEN

Onze investeringsportefeuille omvat duizenden huurcontracten in 20 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, en Europa.

Veelgestelde Vragen

Wat doet APW Belgium?

Indien u Telecom apparatuur op uw onroerend goed heeft, ontvangt u hoogstwaarschijnlijk huur van een provider op halfjaarlijkse of jaarlijkse basis. APW Belgium wenst deze huur voor een bepaalde periode van u af te kopen. Na de afgesproken periode zult u weer rechthebbende worden op de huur van de provider. Deze transactie wordt een vooruitbetaling van huur genoemd.

Wat is een vooruitbetaling van huur?

Een vooruitbetaling van huur is een betaling gebaseerd op de marktwaarde van uw contract met de provider. U kunt dit zien als alternatief voor het periodiek ontvangen van huurpenningen. U blijft echter volledig eigenaar van de onroerende zaak en de rechten die u heeft op basis van het contract met de provider blijven gelijk.

Zou ik niet meer verdienen met voortzetting van mijn huuropbrengsten?

Dit hangt grotendeels af van de vraag of (a) uw huurovereenkomst niet wordt opgezegd door de provider en, (b) de mate waarin de provider erin slaagt om uw huur te verlagen. Een bank zal nimmer bereid zijn geld aan u uit te lenen, omdat de onderliggende overeenkomst met de provider feitelijk nagenoeg niets waard is voor een bank (immers, de provider kan te allen tijde opzeggen waardoor u uw inkomsten volledig kwijtraakt). Bovendien zult u bij voortzetting van de huurovereenkomst de huuropbrengsten in kleine gedeelten en voor een langere periode ontvangen. In de meeste gevallen hangt uw beslissing af van de afweging tussen enerzijds de ontvangst van een substantiële, gegarandeerde, contante betaling en anderzijds kleinere bedragen die over een langere periode worden betaald.

Als mijn huurovereenkomst kan worden opgezegd, waarom zijn jullie dan bereid hierin te investeren?

APW Belgium beheert wereldwijd een groot portfolio van Telecom locaties en is daarom in staat om het risico te spreiden over duizenden locaties. Met de groei van onze portfolio genereert APW Belgium omzet door het ontvangen van huurgelden wereldwijd. Het bedrijf is niet afhankelijk van één enkele locatie: u daarentegen wel.

Kunnen providers de huurovereenkomst willekeurig beëindigen?

Afhankelijk van de afspraken in uw huurovereenkomst kunnen providers de overeenkomst beëindigen zonder reden, meestal met een opzegtermijn van slechts enkele maanden.

Hoeveel betaalt APW Belgium ?

De tegenprestatie is grotendeels afhankelijk van het huurbedrag, het aantal providers op uw eigendom, de voorwaarden in de huurovereenkomst, de locatie, de opzegtermijn voor de provider en een aantal andere variabelen die deel uitmaken van onze eigen risicobeoordeling.

Hoe verdient APW Belgium geld?

Dit is een lange termijn kwestie. Het duurt decennia voordat onze investeerders winst kunnen maken. Als investeerders in zendmasten ontvangen wij een stabiel vast rendement, maar tegelijkertijd staat vast dat wij ieder jaar een percentage van onze zendmasten zullen verliezen als gevolg van fusies, consolidaties, technologische ontwikkelingen, enz. Op dergelijke zendmasten maken we verlies, maar deze verliezen kunnen wij compenseren met het aantrekken van nieuwe providers en het onderhandelen van nieuwe, aflopende huurovereenkomsten met providers.

Is deze transactie toegestaan binnen de voorwaarden van mijn huurovereenkomst?

Acquisitie van een huurovereenkomst wordt algemeen aanvaard en erkend door de providers in vrijwel ieder land waar wij actief zijn. De specifieke voorwaarden worden altijd opgenomen in het Kadaster.

NEEM DE CONTROLE OVER MET EEN AFKOOPSOM

Een afkoop van de huurovereenkomst van uw zendmast geeft u de vrijheid om te kiezen hoe en wanneer u uw geld wenst te besteden, op de manier die u het beste uitkomt met oog op uw persoonlijke en financiële doelen. Hier zijn enkele voorbeelden hoe eigenaren met hun afkoopsom het hoogste potentieel hebben bereikt:

Eigenaren gebruiken hun geld om

Percentage van Eigenaren

Video Referenties

Het bedrag dat voorgesteld werd door APW was de juiste oplossing op het juiste moment.” Gregorio Aiello – Missione Cattolica Italiana

Waarom Samenwerken Met Ons

null
null

Ontvangt u huur voor uw zendmast.
null
null

Bel APW Belgium om erachter te komen wat uw huurovereenkomst waard is.
null
null

Kapitaliseer de waarde van uw zendmast.

Kernwaarden:

Wij luisteren.

Ons bedrijf is opgericht en ontwikkeld door professionals die altijd klantgericht werken. De behoefte van de klant staat altijd voorop.

Wij bieden unieke en creatieve oplossingen op maat.

Zodra wij hebben vastgesteld wat uw doelstellingen zijn, zetten wij ons in om deze doelen te realiseren en proberen wij een op maat gemaakt voorstel te maken. Wij zijn ons daarbij van bewust dat het overnemen van telecom huurovereenkomsten in België nog in zijn kinderschoenen staat en dat de toepassing ervan verbazende en vaak zeer mooie resultaten oplevert.

Wij denken met u mee.

Wij streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij stellen alles in het werk om de waarde van uw zendmast te verhogen. Onderdeel hiervan is het aantrekken van (nieuwe) providers, zodat uw huuropbrengsten toenemen. Wij denken actief met u mee en wij proberen een optimaal resultaat te behalen. Wij zijn in staat om met onze kennis en ervaring in uw voordeel te onderhandelen met providers en nieuwe providers aan te trekken.

Wij voeren onze oplossingen uit.

Een unieke, creatieve en op maat gemaakte oplossing is zinloos als die niet daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Wij leveren precies datgene wat wij met u afgesproken hebben.

Integriteit.

Om tot een passend voorstel te kunnen komen is het onvermijdelijk dat er (financiële) gegevens worden uitgewisseld. Onze medewerkers houden daarbij alle wet- en regelgeving in acht en er wordt uiterst zorgvuldig omgegaan met deze informatie. Als leider in onze branche waken we erover onze opdracht te vervullen met respect voor de integriteit.

Gedreven door innovatie.

Dit unieke en innovatieve concept van huurvooruitbetaling doet met de oprichting van APW Belgium nu ook zijn intrede in België.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor een professionele analyse van uw huur

03 547 01 15