Wie zijn wij?

APW Belgium, onderdeel van APWireless, is wereldwijd marktleider op het gebied van investeringen in zendmasten. APWireless richt zich op de verwerving van en het beheer van de overeenkomsten met betrekking tot grond, mast- en dakantennes.

APWireless is in 2010 begonnen met het investeren in huurovereenkomsten van zendmasten. Zij zijn gestart vanuit het hoofdkantoor in San Diego in de Verenigde Staten en inmiddels actief in 35 landen wereldwijd. Onze investeringsportefeuille omvat duizenden huurovereenkomsten in 20 landen in Europa, Azië, Australië, en Noord- en Zuid-Amerika. Er is in totaal meer dan 600 miljoen Dollar geïnvesteerd door onze Amerikaanse investeerders Associated Partners LP and KKR & Co, LP.

Ons bedrijf wenst samen te werken met eigenaren van zendmasten en biedt daarbij een aanzienlijke afkoopsom aan in ruil voor het recht op de toekomstige huuropbrengsten gekoppeld met de zendmast op hun eigendom. Bovendien streeft APW Belgium ernaar om andere providers op de antenne-locatie aan te trekken zodat elke locatie zo optimaal mogelijk wordt beheerd.

APWireless opereert lokaal en heeft lokale telecom professionals in dienst. Elke markt is anders en dat vereist een andere manier van werken in ieder land. Wij handelen te allen tijde als professionele, internationale dienstverleners met jarenlange ervaring in telecom. Wij werken altijd naar een oplossing, rekening houdend met lokale wetgeving, cultuur en gewoontes. APW Belgium tracht zijn deskundigheid en diensten aan te wenden om zowel eigenaar als provider te helpen met hun strategische en financiële doelstellingen.

Onze locaties

Wie zijn wij? was last updated oktober 18th, 2019 by APW Belgium