Ons Team

Het managementteam van APWireless en APW Belgium is actief betrokken geweest bij de financieringen binnen de telecommunicatie-infrastructuur sinds de jaren 90. Gedurende de afgelopen 23 jaar is ons team betrokken geweest bij ongeveer 4 miljard Dollar in vermogensfinancieringen, waaronder duizenden huur vooruitbetalingen voor zendmasten.

Ons Team was last updated februari 10th, 2020 by APW Belgium

Landelijk Team

Eddie Joyce, Associate Vice President

Eddie is in 2013 begonnen bij APWireless. Hiervoor heeft Eddie jarenlange ervaring opgedaan in de Telecomsector op het gebied van het beheer van vastgoed, acquisitie, planning en waardering. Eddie is op dit moment manager in Ierland, maar hij is thans tevens verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van de activiteiten van APW Belgium.

Nicolas Van Beersel, Site Acquisition Manager

Nicolas is begonnen bij APW Belgium in 2018. Hij heeft reeds jaren ervaring opgedaan in de telecomwereld, en kan zich beroepen op zijn opgedane kennis in soms ingewikkelde dossiers. Als manager & engineer heeft hij meegeholpen aan de upgrade van verschillende gsm-netwerken en kan hij de behoeftes en opportuniteiten van gsm masten deskundig analyseren.

Dennis Juchtmans, Site Acquisition Manager

Dennis is begonnen bij APW Belgium in 2018. Hij heeft ervaring opgebouwd op het gebied van analyses maken van uitgaves van bedrijven op het gebied van Telecom en Energie. Hij heeft door zijn horecaverleden geleerd om een algemene duizendpoot te zijn en voor elke situatie de juiste oplossing te zoeken en aan te bieden. Zijn levensfilosofie is The Sky Is The Limit. Hij zet zich 100% in voor al zijn klanten zodat zij een vertrouwd gevoel krijgen wanneer ze met hem samenwerken.

Jérôme Bouillon, Site Acquisition Manager

Jérôme is geboren in Frankrijk maar woont sedert zijn kinderjaren in Brugge. Tweetalig opgevoed had hij steeds een passie voor talen en studeerde diverse talen in binnen en buitenland tijdens en na zijn marketing opleiding. Zijn roots liggen in de retail waar hij voor diverse ketens zijn strepen verdiende vóór hij technical support manager werd over gans Europa. Voor hem staat de klant centraal en hij gaat heel ver in service naar de klant toe. Hij streeft naar 100% tevredenheid van 99% van zijn klanten.

Directie Team

Scott E. Langeland, Co-CEO

Scott is verantwoordelijk voor het juridische en operationele team van APWireless. Hij speelt een belangrijke rol binnen de organisatie en is op dit moment nauw betrokken bij de Juridische teams in 14 verschillende landen. Scott is Cum Laude afgestudeerd aan de Thomas Jefferson School of Law en hij heeft jarenlange ervaring in herstructureringen, financiën, vastgoed en procederen. Voor zijn tijd bij APWireless heeft hij gewerkt bij het advocatenkantoor van James T. Bentson. Naast zijn juridische opleiding heeft Scott ook een Bachelor Economie aan de Universiteit van Utah, Salt Lake City, behaald.

Daniel J. Hasselman, Co-CEO

Dan heeft meer dan 19 jaar ervaring in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Dan werd benoemd als Managing Director van APWireless vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Dan is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group, een bedrijf dat vooruitbetalingen van huurovereenkomsten onderhandelde namens RFS Capital. Dan begon in de telecombranche door het openen en beheren van een kantoor voor een marktleider in de huur vooruitbetaling branche. Als ondernemer is Dan betrokken geweest bij vele startups, waaronder vastgoed, kredietverlening, verwervingen en beleggingsmaatschappijen. Op vroege leeftijd richtte Dan het bedrijf U.S. Home and Loan, Inc. op, één van de best presterende dochteronderneming van de op één na grootste Hypotheekverstrekker van de Verenigde Staten. Dan heeft gestudeerd aan Minnesota State University en San Diego State University.

Andrew K. Wood, Managing Director

Andy heeft meer dan 21 jaar ervaring als een uitvoerend professional in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Andy werd benoemd als Managing Director van APWireless, vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Andy is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group. Met zijn achtergrond in onroerend goed, hypotheken en telecommunicatie-infrastructuur, is Andy een pionier in de vooruitbetaling van huurovereenkomsten. Andy begon in de Telecombranche door te werken in opdracht van de telecomproviders in de Verenigde Staten als consultant voor een toonaangevend telecommunicatiebedrijf. Andy is ook lid geweest van de raad van bestuur van het San Diego Gaslamp District. Andy behaalde zijn Bachelor of Arts in Finance and Business Administration op de San Diego State University.

Thomas Evans, Senior Vice President - North Atlantic

Tom is in 2011 bij APWireless in dienst getreden om het succes dat APWireless in Amerika heeft, ook in Engeland te realiseren. Na een succesvolle start in Engeland, Heeft Tom ook Ierland met succes op de kaart gezet. Onlangs heeft Tom bovendien een actieve leidinggevende rol gekregen in delen van West- en Oost-Europa. Tom heeft, voordat hij bij APWireless in dienst is getreden, voor meer dan 15 jaar als verwerver voor telecomproviders gewerkt en hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed management. Verder heeft Tom nog voor een toonaangevend verwervingsbureau gewerkt als nationaal acquisitie- en planningsmanager en heeft hij als consultant gewerkt voor eigenaren van zendmasten. De functie van Tom ziet vooral op het verder ontwikkelen en besturen van APWireless binnen de UK, Ierland, Nederland, Duitsland, Hongarije en Roemenië.

Roula Heleiwa, Chief Operating Officer

Roula heeft meer dan 25 jaar (inter)nationale ervaring in verschillende directiefuncties die zich zowel in het operationele domein, als op het financiële vlak bevinden. Voordat zij bij APWireless/Telecom Vastgoed kwam, heeft Roula meer dan 15 jaar bij het Ritz-Carlton Hotelconcern gewerkt in diverse rollen, en was zij een pioneer binnen de organisatie, door het eerste “luxury lifestyle hotel” merk voor het bedrijf te starten en verder te ontwikkelen. Daarna was zij binnen de Travel Retail divisie van Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) (eind) verantwoordelijk voor finance/sales en operations van meer dan 85 merken binnen het luxe segment en heeft zij een transactie begeleid, die meerdere miljarden dollars bedroeg en die een uitbreiding van het concern mogelijk maakte naar de eilanden van Hawaï. Recent diende zij als een CFO voor een privé vastgoed management concern in San Diego, waar zij zich bezighield met (her)onderhandelingen, verkoop, acquisitie, (her)financieren van meer dan 4.000 woon en zakelijke eenheden. Roula heeft een MBA in International Business & Finance en spreekt bovendien vier talen.

Ryan McGee, Chief Financial Officer

Ryan heeft meer dan tien jaar ervaring als financieel specialist/professional. Voordat Ryan tot financieel directeur is benoemd, heeft Ryan de functie van corporate controller bij APWireless uitgeoefend. Voor zijn tijd bij APWireless heeft Ryan voor Ernst and Young gewerkt, waar hij zich bezighield met Advies en Assurance in de technische sector. Hij heeft een Bachelor Accountancy en een Bachelor Business Administration behaald aan de Cal Poly, San Luis Obispo.