Ons Team

Het managementteam van APWireless en APW Belgium is actief betrokken geweest bij de financieringen binnen de telecommunicatie-infrastructuur sinds de jaren 90. Gedurende de afgelopen 23 jaar is ons team betrokken geweest bij ongeveer 4 miljard Dollar in vermogensfinancieringen, waaronder duizenden huur vooruitbetalingen voor zendmasten.

Landelijk Team

Eddie Joyce

ASSOCIATE VICE PRESIDENT

Eddie is in 2013 begonnen bij APWireless. Hiervoor heeft Eddie jarenlange ervaring opgedaan in de Telecomsector op het gebied van het beheer van vastgoed, acquisitie, planning en waardering. Eddie is op dit moment manager in Ierland, maar hij is thans tevens verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van de activiteiten van APW Belgium.

Dennis Juchtmans

SITE ACQUISITION MANAGER

Dennis is begonnen bij APW Belgium in 2018. Hij heeft ervaring opgebouwd op het gebied van analyses maken van uitgaves van bedrijven op het gebied van Telecom en Energie. Hij heeft door zijn horecaverleden geleerd om een algemene duizendpoot te zijn en voor elke situatie de juiste oplossing te zoeken en aan te bieden. Zijn levensfilosofie is The Sky Is The Limit. Hij zet zich 100% in voor al zijn klanten zodat zij een vertrouwd gevoel krijgen wanneer ze met hem samenwerken.

Directie Team

Daniel J. Hasselman

CO-CEO

Dan heeft meer dan 19 jaar ervaring in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Dan werd benoemd als Managing Director van APWireless vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Dan is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group, een bedrijf dat vooruitbetalingen van huurovereenkomsten onderhandelde namens RFS Capital. Dan begon in de telecombranche door het openen en beheren van een kantoor voor een marktleider in de huur vooruitbetaling branche. Als ondernemer is Dan betrokken geweest bij vele startups, waaronder vastgoed, kredietverlening, verwervingen en beleggingsmaatschappijen. Op vroege leeftijd richtte Dan het bedrijf U.S. Home and Loan, Inc. op, één van de best presterende dochteronderneming van de op één na grootste Hypotheekverstrekker van de Verenigde Staten. Dan heeft gestudeerd aan Minnesota State University en San Diego State University.

Scott E. Langeland

CO-CEO

Scott is verantwoordelijk voor het juridische en operationele team van APWireless. Hij speelt een belangrijke rol binnen de organisatie en is op dit moment nauw betrokken bij de Juridische teams in 14 verschillende landen. Scott is Cum Laude afgestudeerd aan de Thomas Jefferson School of Law en hij heeft jarenlange ervaring in herstructureringen, financiën, vastgoed en procederen. Voor zijn tijd bij APWireless heeft hij gewerkt bij het advocatenkantoor van James T. Bentson. Naast zijn juridische opleiding heeft Scott ook een Bachelor Economie aan de Universiteit van Utah, Salt Lake City, behaald.

Andrew K. Wood

MANAGING DIRECTOR

Andy heeft meer dan 21 jaar ervaring als een uitvoerend professional in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Andy werd benoemd als Managing Director van APWireless, vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Andy is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group. Met zijn achtergrond in onroerend goed, hypotheken en telecommunicatie-infrastructuur, is Andy een pionier in de vooruitbetaling van huurovereenkomsten. Andy begon in de Telecombranche door te werken in opdracht van de telecomproviders in de Verenigde Staten als consultant voor een toonaangevend telecommunicatiebedrijf. Andy is ook lid geweest van de raad van bestuur van het San Diego Gaslamp District. Andy behaalde zijn Bachelor of Arts in Finance and Business Administration op de San Diego State University.

Thomas Evans

EXECUTIVE VICE PRESIDENT – GLOBAL ASSET MANAGEMENT

Tom kwam in 2011 bij APWireless in dienst om het succes van het bedrijf in Amerika uit te breiden naar Engeland. Na de succesvolle start in Engeland werkte Tom aan de opening van APWireless Ierland, gevolgd door meerdere Europese bedrijven, waaronder Nederland, België en Hongarije. Voor die tijd werkte Tom voor meer dan 15 jaar als verwerver voor telecom providers en op het gebied van vastgoed management op de Britse markt.
Voordat hij bij APWireless in dienst kwam, werkte Tom onder meer als National Acquisition en Planning Manager voor een toonaangevend Brits verwervingsbureau. Meer recentelijk werkte hij voor een firma van Chartered Property Consultants, waar hij verhuurders adviseerde over het beheer van antenne opstelpunten. Sinds kort heeft Tom een actieve rol op zich genomen in Vermogensbeheer. Momenteel ligt zijn belangrijkste rol in het beheer en de ontwikkeling van de APWireless portefeuille van meer dan 8.000 huurovereenkomsten wereldwijd.