Hoe werkt het proces?

Het aangaan van een overeenkomst met APW Belgium is eenvoudig. Wij nemen u mee bij elke stap in het proces.

Luisteren

Wij luisteren naar uw behoeften en wij proberen het aanbod voor uw zendmast zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Tijdens de eerste gesprekken informeren wij u over de telecombranche en in hoeverre deze markt zich ontwikkelt, daarbij rekening houdend met uw zendmast.

Analyseren

Zodra wij uw huurovereenkomst hebben ontvangen, analyseren wij deze overeenkomst. Wij informeren u over eventuele risico’s en/of verborgen voordelen die wij wellicht in de overeenkomst zien en die wij vervolgens met u zullen bespreken.

Aanbod

Na het analyseren van de huurovereenkomst en indien wij intern tot de conclusie zijn gekomen dat uw zendmast in aanmerking komt voor een eventuele acquisitie, presenteren wij aan u een financieel aanbod waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

Proces

Zodra u akkoord gaat met de voorwaarden, beoordelen wij zorgvuldig alle documenten met betrekking tot uw zendmast. De juridische afdeling is hierbij betrokken en zij nemen u mee in de stappen die moeten worden gezet in het kader van de transactie.

Financiering

Wij hebben veel ervaring in het verwerken van duizenden acquisities van huurovereenkomsten waardoor we de transactie snel kunnen sluiten en wij het geld onmiddellijk naar u kunnen overmaken via bankoverschrijving. Dit zal in alle gevallen via de notaris lopen. In de regel beschikt u over uw geld in minder dan dertig dagen vanaf de eerste gesprekken met u.

Ontvangt u huur voor uw zendmast.

Bel APW Belgium om erachter te komen wat uw huurovereenkomst waard is.

Kapitaliseer de waarde van uw zendmast.