Verdien meer met een acquisitie van een huurovereenkomst

  • De waarde van een som ineens is meer dan alleen een getal. U kunt het geld naar eigen inzicht besteden. Als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een klein bedrijf, kunt u het geld gebruiken om een grotere omzet te genereren. Beheert u een non-profit organisatie, dan kunt u wellicht meer mensen bereiken met dit geldbedrag. Of indien u met pensioen bent, dan kunt u wellicht uw levensstandaard en dat van uw dierbaren verbeteren. Het is volledig aan u om te bepalen hoe u het bedrag wenst te besteden en welk rendement u wenst te behalen.

 

  • Of u nu een beroep doet op een professional of vertrouwt op uw eigen ervaring, er zijn talloze manieren om uw geld te investeren en zo een beduidend hoger rendement te realiseren dan het periodieke bedrag aan huurinkomsten met bovendien alle bijbehorende risico’s op verlies van deze huurpenningen.

 

  • Bovendien, zoals u uw vakgebied kent, kennen wij dat van ons. U zou wellicht een advocaat inschakelen om u bij te staan in een procedure, dus waarom zou u niet gebruikmaken van de ervaring en de expertise in de telecombranche om de waarde van uw zendmast te maximaliseren. Of het nu gaat om het verstrekken van de juiste marktwaarde van de acquisitie, het onderhandelen van een aflopende huurovereenkomst, of het aantrekken van een nieuwe provider op uw antennelocatie: u kunt financieel profiteren van onze expertise en ervaring in de markt.

"*" indicates required fields

Hoeveel is uw huurovereenkomsten waard?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis analyse van uw huur


Nota: APWireless is momenteel niet op zoek naar grond om zendmasten te installeren. Gelieve het formulier alleen in te dienen als u al een bestaande zendmast op uw terrein heeft. Wij waarderen uw interesse en de kans om de mogelijkheden van uw geschikte locatie voor een zendmast te verkennen. Op dit moment zijn we echter alleen geïnteresseerd in aanvragen van verhuurders met bestaande overeenkomsten voor zendmasten.


Naam*
Max. file size: 8 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.