Wat doen wij?

Zoals bij elke belangrijke beslissing vinden wij het uitermate belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Zodra u besloten heeft een acquisitie van een huurovereenkomst te overwegen, is het proces eenvoudig.

Wat is een acquisitie van een huurovereenkomst?

Een acquisitie van een huurovereenkomst is een alternatieve vorm voor het in ontvangst nemen van de huuropbrengst van uw zendmast. Het is simpelweg een afkoopsom die in één keer en vooraf wordt betaald, in ruil voor het recht om de huur van de provider te ontvangen.

Hoe werkt het proces?

Het proces van een acquisitie van een huurovereenkomst is snel en eenvoudig. Wij luisteren naar uw financiële doelstellingen en analyseren de specifieke kenmerken van uw huurovereenkomst. Vervolgens presenteren wij aan u een financieel, voor u op maat gemaakt voorstel. Na het bereiken van een akkoord kan de transactie op relatief korte termijn worden afgerond. Echter, ook nadat u het geld van ons heeft ontvangen, zullen wij in contact met u blijven en zal er een vertrouwensrelatie worden opgebouwd zodat u ook optimaal kunt blijven profiteren van uw zendmast.

Neem vandaag nog contact met ons op

voor een professionele analyse van uw huur
03 547 01 15