SAN DIEGO, 4 december 2018 – APWireless, de toonaangevende wereldwijde marktleider op het gebied van huurvooruitbetalingen van draadloze telecommunicatie, heeft onlangs weer een nieuwe mijlpaal bereikt met de investering van de 5000e huurovereenkomst.

In 2010 begon APWireless met het investeren in antenne-opstelpunten in de Verenigde Staten. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid naar Canada, Mexico, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië. Tot op heden heeft APWireless meer dan $ 600 miljoen ingezet voor investeringen in huurovereenkomsten.

APWireless investeert in de contante huren die telecom bedrijven en providers betalen aan eigenaren. Eigenaren ontvangen een substantiële vooruitbetaling in ruil voor de verwerving en beheer van de huurovereenkomst. Daarnaast biedt APWireless telecom bedrijven en providers financiële en operationele voordelen aan.

Bezoek onze website https://www.apwbelgium.be/nl/

Over APWireless

Met het hoofdkantoor gevestigd in San Diego, is AP Wireless de eerste wereldwijde belegger in huurovereenkosten. Naast de investeringen in de verwerving van grond- en dakantenne opstelpunten, biedt APWireless een scala aan diensten aan eigenaren, telecombedrijven en draadloze providers.

Ga voor meer informatie naar https://www.apwbelgium.be/nl/